Lidt om kure og min vægt...

Drinks, diet og dejlig weekend

261 264

Glædelig weekend alle sammen:) Er der noget bedre end weekend? Ja det er der… Fri weekend…. Jubiiiiii….  Jeg har fri med mine drenge hele weekenden, og det bliver fantastisk. I morgen, holder vi fastelavn på vejen, og jeg står for slikposer. Derudover har jeg lyst til at lave en cheesecake, og et par store kander med drinks til de voksne. Jeg tænker på at lave en med en masse lime og rom, og måske en der er lidt sødere med blåbær, kiwi, vodka og sprite. Eller har i en bedre ide? Jeg er på kur, men for mig er der også noget der hedder livskvalitet. Så selvom jeg passer på min kost og træner, er der ingen grund til at livet går i stå, så en drink i morgen skal der være plads til. Så vil jeg lade de andre om kagen og slikket. For det vigtigste i livet er altså livskvalitet, og livsglæde. Husk altid på det:) Rigtig god weekend til jer fra os.

2 kommentarer

 • Ukendt

  Man må ikke være på kur når man arbejder som stewardesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Du må ikke sulte dig som stewardesse, det er rigtigy. Men der står intet om at man skal fylde sig med brød og sukker.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om kure og min vægt...