Jeg burde være sneet inde...

KÆMPE ADVARSEL om hundefabrikker, og et tillykke….

Cookie og thailand 005DSC_0026

Cookie og thailand 075IMG_8917.JPG

DSC_0227I dag er det 5 år siden vores førstefødte kom til verden. Tillykke til vores dejlige hund Cookie, sikke mange dejlige minder, og stunder vi har haft sammen, han er så stor en del af vores liv, og et medlem af vores lille familie. Cookie kommer fra de mest forfærdelige vilkår, som jeg på ingen måder kan støtte op om, og jeg er så glad for han er en normal og dejlig hund. Cookies historie går mange flere end 5 år tilbage, og jeg vil benytte hans 5 års fødselsdag til at tale hans sag. Historien starter da jeg bliver student, det eneste jeg ønsker mig er en chihuahua, og jeg købte en dejlig lille sort og hvid Oscar på en kennel- Kennel Birkedahl. Der boede nok 10 hunhunde, med deres hvalpe på små områder, og det var forfærdeligt, men jeg var en ung pige, og anede ikke det kunne være anderledes. Da han endelig var gammel nok til at komme med hjem, manglede han hår på kroppen, kennel ejeren Rose Marie, sagde at det nok skulle gå væk. Oscar var svag, og fik det værre, vi besøgte dyrlægen mange gange, og da han havde boet hos os ½ år, kom dommen, han var alt for syg til at overleve, og vi måtte aflive ham. Jeg sad med han i armene, da han fik sprøjten, og tog sit sidste åndedræt. Jeg var ulykkelig, og selvom ejeren sagde jeg måtte få en ny hund, var jeg på ingen måde klar… Så forfærdelig en tid…

Så ti år senere, da jeg møder Kasper, og vi er klar til at familie forføje, får jeg overtalt han til at vi henter en ny hvalp på kennelen. Det tager selvfølgelig en del overtagelse, at få en stor mand til at syntes en hund på 1½ kg er en god ide, men heldigvis lykkedes det. Kasper fik lov at vælge farverne og da kennelen, havde en hund der passede, fik vi lov at vælge en, i kullet som de første. Vi valgte Cookie, den største og sjoveste af dem alle. (læs om Cookies første dag her). 7 9 13 Har Cookie aldrig været syg, og vi kunne slet forestille os en hverdag uden ham. MEN fornyligt så jeg en forfærdelig dokumentar om hundefabrikker, og den kennel Cookie og Oscar kommer fra, er blandt de værste i Danmark. Jeg ville aldrig støtte det i dag, og håber at jer, der ønsker en hund, tjekker godt op på forholdene inden. Jeg vil aldrig støtte dem igen. Dette er ikke et indlæg til diskussion, om jeg skulle have handlet anderledes, blot til hjælp og info for andre.  Håber min erfaring kan bruges af andre, og så er der kun tilbage at forkæle Cookie med en leverpostej med flag i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg burde være sneet inde...