Når andre har en mening til mig som mor...

Hyggelige jule cookies

IMG_0901-1.jpg

Der er ikke noget så hyggeligt som at bage, huset dufter dejligt og det er en hyggelig ting at lave sammen med børnene. Disse cookies er så nemme, at de kan laves af børn, og smager så dejligt at hele familien kan samles om fadet. Lav dem med det du har i skabet, og brug det du kan lide og har. Mine er fyldt med hvid chokolade, brun farin, og havregryn. De bliver sprøde og lækre og tager 10 min at lave.

100 g hvedemel

50 g havregryn

150 g brun farin

1 knivspids salt (jeg bruger en lille smule mere, da jeg godt kan lide salt mod den søde chokolade)

100 g chokolade (jeg brugte 60 g hvid og 40 g mørk)

1 tsk kardemomme (kan undlades, men så smager de så dejligt julet)

75 g blødt smør

1 æg

IMG_0887-0.jpg

Bland alle de tørre ingredienser sammen, og tilsæt derefter det våde. Forvarm ovnen på 200 grader. Form kagerne til 12- 15 kugler (alt efter hvor store de skal være) og tryk dem flade. Bag dem midt i ovnen ca 10 min, men hold øje med den, de skal være gyldne i kanteren, for at blive helt sprøde.

IMG_0891-0.jpg

IMG_0901.JPG

Velbekomme.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når andre har en mening til mig som mor...