Vind den bedste gave til dig selv

Årets bedste gløgg

DSC_0039

Annonce. Til den årlige julestue, serverer jeg selvfølgelig gløgg. Det er dejligt når man kan lave den selv, men endnu bedre er det når ens gode veninde, laver en der kan købes færdig. Min skønne veninde Trine fra Skagen, har nemlig sammen nogle dygtige kokke, lavet den dejligste serie af produkter fra Skagen Køkkenet. Jeg er vild med det hele og især gløggen. Den er dejlig i smagen, og faktisk uden alkohol, så man kan drikke den hver dag, eller tilsætte sprut eller rødvin efter smag. Jeg har ikke set andre på markedet, og jeg er vild med at man også kan drikke gløgg om formiddagen, uden at blive snalret. Den kan findes i Skagen, Magasin, Rotunden og her, hvor man også kan læse om alle de lækre produkter.

DSC_0038DSC_0060

Billeder fra gløggen til julestuen i søndags.

Lidt gratis reklame for min skønne veninde, og de lækreste produkter, som jeg gerne er testspiser på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind den bedste gave til dig selv