Lad min delle være i fred

Den værste fredag den 13 nogensinde

  

   
 

  

I går fik en stor forskrækkelse, Konrad havde fået en flot maske, som han stolt havde på. Desværre væltede han foran elevatoren da vi kom tilbage til hotellet, og blodet stod til alle sider. Vi kørte først til cha am hospitalet som var et offentligt hospital, det var ikke et sted, vi mente Konrad skulle udsættes for, også fordi de ikke havde bedøvelse til børn, og ville sy ham uden bedøvelse. Derfor kørte vi hurtigt videre til et privat hospital i Hua hin, hvor de forsøgte at sy Konrad. Det ville han slet ikke, og han endte i fuld narkose, og fik syet flængen, med tre sting. Han var selvfølgelig meget påvirket og ked af det, og fik lov at kramme mor og far hele natten. Her til morgen er han glad, og syntes bare det er sejt. Alle spørger jo til det store plaster, og Ninka kanin får lov at komme med på hospitalet i eftermiddag, når plasteret skal skiftes. Ovenpå alt hvad der skete i Paris, må man sige det var dem værste fredag den 13 nogensinde. Vi skal altså sætte pris på hinanden hver dag, men ved aldrig hvad det sker.
  

1 kommentar

  • Camilla

    Av, man kan tydeligt se smerten i dit ansigt.

    Jeg sender Jer kærlige tanker, og håb om at resten af ferien bliver god :142:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad min delle være i fred