Den bedste start på dagen

Den bedste weekend længe

  
  Det har været den mest fantastiske weekend, vi var en tur i Dyrehaven lørdag morgen, til den skønneste julefrokost lørdag eftermiddag og sluttede weekenden af hos muttis, med hendes verdens berømte flæskesteg. Den dejligste weekend, med en masse familie kvalitetstid. Det bedste af det hele, var at Konrad og jeg sov en tiltrængt middagslur i hinandens arme. Sikke dog en vidunderlig weekend. Håber også i har haft en skøn weekend med jeres kære. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste start på dagen