Tænk at jeg kan forarge så mange...

Ny ide til fredagsslik

DSC_0572

Jeg ved ikke om det er os der er fjollede, men Konrad får altså ikke slik- jo sådan noget her får han jo, men ikke lakridser, vingummier, pastiller eller skum. Nogle siger til mig at det hele jo er usundt, og faktisk det samme, men jeg har det bedre med at give ham hjemmelavet kage, popcorn og en smule chokolade eller is. Vores nye hit er popcorn vendt i lyschokolade og drysset med lidt krymmel. Vi har lavet en masse ekstra så der er til alle børnene på vejen til vejfesten i morgen, jeg er sikker på de også bliver vilde med det.

DSC_0573DSC_0574

Jeg laver nogle popcorn uden salt, lader dem køle af,  og lægger dem i en bageplade med bagepapir i. Jeg hælder smeltet chokolade over, og vender dem rundt med en ske. Jeg drysser Konrads yndlings krymmel over, og stiller i køleskabet. Jeg skær dem ud og kommer dem i fine holdere. De voksne kan få en udgave med mørk chokolade, og drysset med rå lakrids pulver. WOW det er altså så godt… Rigtig god fredags hygge til jer…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk at jeg kan forarge så mange...