USAs nationaldag 

En meget vigtig mandag 

  

Jeg har næsten ikke kunne sove i nat, jeg ved ikke om det var varmen, regnen, Konrad eller spændingen der holdt mig oppe. I dag skal jeg forbi vores flyvelæge, han skal bedømme om jeg er klar til at komme på vingerne igen. Jeg har trænet så meget med benet, og føler mig så klar, jeg vil virkelig gerne tilbage. Jeg håber at han siger at jeg er klar til en tur til New York i morgen, men tør næsten ikke håbe. Selvom det har været dejligt at være hjemme med Konrad, ligger det bare ikke til mig at være hjemmegående endnu. Jeg trænger til at være på job, tale med voksne mennesker, og være til nytte for andre end drengene hjemme. Åhhh kryds fingere for mig, jeg vender tilbage så snart jeg har svar✈️ 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USAs nationaldag