Den gode og den dårlige nyhed

I Femina om løb og sundhed

Femina maj 15Femina har spurgt mig om mit forhold til løb og sundhed. Jeg er meget ærlig, og vil ikke virke bedre, eller sundere end jeg er. Jeg syntes selv at jeg er sund uden at være hysterisk, og jeg tror jeg, som så mange andre, godt kunne blive endnu sundere, men for mig er livskvalitet vigtigere end noget andet. Jeg syntes det er så sjovt at være i andre medier, og var da også så ked af, at måtte takke nej til Aftenshowet på DR i går. Det handlede om at planlægge bryllupper, og de ville gerne høre hvordan jeg vi planlægger vores store dag. Desværre kunne jeg ikke komme nogen steder med benet, så det må blive en anden gang. Hvis I vil læse artiklen med Femina, kan den findes her.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gode og den dårlige nyhed