Lækkert tip til kylling

Barn nummer to…

Der er ikke et spørgsmål jeg modtager mere end, “hvornår skal i have nummer to?”. Det nemmeste svar er, at vi jo skal giftes snart, og derfor venter til efter det, af meget gode grunde, nu hvor jeg elsker champagne. Men sandheden er jo nok, at vi slet ikke ved om vi vil have flere. Jeg elskede at være gravid, selvom min graviditet slet ikke var nem. Men følelsen af at mærke, det lille barn i maven, kan jeg savne så utroligt meget. Vi vil også gerne give Konrad en søskende, men orker vi alt det der hører med? Jeg orker ikke at vi ikke får sovet i 2½år igen, jeg orker ikke alt det hårde, men jeg ville elske at få et barn mere. Jeg syntes det er en svær beslutning, som jeg heldigvis ikke behøver at tage stilling til i dag. Men selvfølgelig skal der heller ikke være for stor aldersforskels. Vi må se hvad honeymoonen bringer ik;)

15 kommentarer

 • Jeg stemmer for en bror eller søster til Konrad om et par år. Så kan vi være gravide samtidig. Jaaa ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jaaaa det må vi lige aftale nærmere… Sig til hvis vi skal snakke om det over vin i weekenden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er den bedste gave man kan give sine børn:)Nemlig søskende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøv at vær´ 30+ og ikk have fået dit 1. barn endnu.. nogen gange når folk dårligt at hilse på mig før de spørger “hvornår skal I have et barn?” eller “er der en kage i ovnen endnu?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   ha ha ha jeg kan lige se det for mig. Sjovt som folk bare spørger… Først skal man høre for man ikke har kæreste, så når man har det, skal man høre på børn og bryllup. Nogle gange skal folk altså passe deres eget… Nyd du bare nætterne, byturene og alenetiden, det bliver en mangelvare, når de små kommer til;) Rigtig god weekend til dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Først og fremmest, WAUUU, du er jo stang lækker på det billede. Og ellers, så nyd nu tiden med Konrad. Man har tendens til at tænke ” er det snart tid til en nr. 2″ men lev i stedet i nuet og nyyyd det du har fuldt ud. Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Taaaaakkkk hvor er du sød. Der er heller ikke noget som en graviditet der kan få kvinder til at stråle, altså når man er stoppet med at kaste op ik;) Ja vi nyder ham også bare, og så tager vi en dag af gangen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Alt det hårde glemmer man… Vores nr to sov igennem fra han var to mdr.. Alt var meget nemmere. Lærte ham meget hurtigt at kende, accepterede jeg ikke producerede mælk nok og supplerede med natflasken. det er ikke sjovt med søvnløse nætter mm. men tænk på alt det I får igen… Det overstråler da alt.. Eller er det bare mig…jeg elsker at se kærligheden imellem mine to poder. Elsker at få kram. Elsker at når en har en legeaftale og jeg har den anden hjemme alene. Når de må skift møsser og krammer mig og siger jeg er den bedste, når de ligger i vores seng og putter.. De er hinandens bedste venner:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hvor er det bare dejligt. Det lyder så dejligt og hyggeligt hjemme hos jer. Jeg kan se hvor meget Konrad elsker vores hun, så en lille ny, ville være det største hit:) Håber du får en dejlig weekend med dine dejlige børn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Bliver også lige nød til at sige hvor meget jeg håber på Konrad får en søster eller bror for det er bare den største gave men kan sagtens forstå jeres overvejelser. Vores nr. 2 sov igennem da hun var 2 måneder og var det nemmeste barn og det bliver jeres helt sikkert også ;o) Husk man fortryder ikke de børn man får men kun de børn man ikke får :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det er bare så rigtigt. Jeg vil gerne bestille nummer 2 til at blive lige så nem som jeres;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Uha kender alt til det spørgsmål fra familie, venner og kollager – “Skal I ikke snart have nr. 2) Blev allerede spurgt om det af sundhedsplejersken til 8 mdrs besøg med min første :flushed: Synes jo ikke nødvendigvis at MAN behøver at få to børn eller tre og det kan jo være man bare har besluttet at få et barn eller man rent faktisk prøver at blive gravid igen, men storken lader vente på sig?! For mig tog det et par år eller 3 før jeg følte mig “klar” til at få et barn mere. Havde tænkt tanken at hvorfor skulle et barn ikke være “nok” og orkede jeg det søvnshow igennem igen (Havde en dreng som ikke rigtig sov det første år og var træt altid :sleeping: ) Nu har jeg fået nr 2 og jeg nyder ham og se min store dreng kysse og kramme sin lillebror. Men ja det er hårdt at gå fra 3 til 4, da man før var to forældre om en og derved kunne den ene “aflastes” lidt indimellem, er det nu far der leger med storebror og mor ammer lillebror. Eller mor leger med storebror og far går tur med lillebror (f.eks). Dog er man 2. gang meget mere afslappet og nyder det på en anden måde, da man ved hvor hurtig tiden går :flushed: :confused: Det er vigtigt at man selv lever det liv man vil leve og ikke hvad andre synes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hvor er det dog dejligt at høre. Det lyder som om I har en dejlig familie, og det er historier som din, der gør at jeg overhoved kan overveje det. Jeg håber I får en dejlig weekend sammen. Tak for din søde kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Myssilala

  Hvor langt er du henne på billedet, du er super fin?! Er selv i uge 24 med min første. En lille pige, som skal have livets start på østerbro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert tip til kylling