Min polterabend

Event hygge med bloggerne

Dove og Freya Dalsj+© event 013Som blogger går man til rigtigt mange events. Det er en smart måde for firmaet at få fortalt om deres nye produkt, og så håber de selvfølgelig på lidt omtale. Jeg kan godt lide at gå til events, mest forbi man kommer lidt ud, og også fordi jeg får mulighed for at hygge lidt med de andre blogpiger. I onsdags var jeg inviteret ind på en bar på Vesterbro (Lidkoeb, mega cool sted forresten) for at høre lidt om en ny smart deo fra Dove. Min far bor på Frederiksberg tæt på, og tilbød at passe Konrad et par timer, mens jeg hyggede med drinks, super kombination ik!

Dove og Freya Dalsj+© event 010Det er ikke så tit jeg omtaler events og produkter, men jeg syntes alligevel lige I skulle høre om den nye deo, som slet ikke smitter af på tøjet. Jeg er vild med de endelig har fundet en løsning, for jeg er typen der altid har en hvis streg på min sorte top, når jeg tager den på. Hold øje i supermarkeder, den ser sådan ud og fås også til kæresten…

Dove og Freya Dalsj+© event 002

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min polterabend