Årets adventskrans

Den perfekte lørdag

IMG_3854.JPG
Selvom jeg til tider kan syntes det er hårdt at stå tidligt op, så er der bare ikke noget bedre end en morgen mad Konrad, Kasper og cookie. Konrad er så dejlig når han lige er vågnet, han vil gerne putte med mor, og han vil også gerne holde cookie. Det fandt vi den perfekte løsning på i morges. Jeg fik lov at drikke min kaffe, og Konrad fik lov at se lidt postmand Per. Den bedste start på dagen. I dag skal vi være sammen med en af mine bedre veninder og hendes familie. Det er lige sådan jeg ville ønske alle mine weekender kunne bruges. Jeg håber også i nyder jeres lørdag❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets adventskrans