Fantastiske fredag og en vinder

Essensen af mig…

DSC_0593

Kender I Pandora armbåndene? Jeg gjorde ikke før fornyligt, hvor jeg havde en lang snak med en der havde et Pandora armbånd på. Hun kunne fortælle mig, om den første charm hun fik, den hun havde fået af sin mand, den hendes børnebørn havde købt, den hun fik da hun mistede hendes kæledyr, og den hun fik af sin elskede mor. Hold da op hvor er det skønt, at man kan gå rundt med alle sine minder om armen og tænke på, alle de vigtigste ting i livet. Jeg har altid været fan af at købe noget på store mærkedage, så man kan blive mindet om dem. Min første løn købte jeg et B&O tv, og på min 5 års dag i SAS, købte jeg et diamant armbånd. Med Pandora er der mulighed for at købe en lille charm, og sætte på sit armbånd hvis man har noget man vil mindes, og så behøver det ikke koste alverden. Tænk at man kan købe én charm den dag, man bliver kærster med en, den dag man flytter sammen, den dag han frier, og den dag man bliver gravid. Jeg er helt vild med tanken og syntes det er så smukt. og har også designet et selv. DSC_0598

Mit er helt enkelt, det har to charms på, som hedder LOVE. De skal symbolisere mine to store kærligheder Kasper og Konrad. Perlerne er meget heldigt i helt den samme farve som det ur jeg fik, af min forlovede da jeg fødte Konrad. Jeg elsker de ting sammen, og hver gang jeg ser hvad klokken er, mindes jeg om mine to drenge, og jeg smiler hver og eneste gang.

DSC_0597

Hvis du har lyst til at se hvilke der er værdier? Så har Pandora lavet en fin og hurtig lille quiz, som man kan tage for at finde ud af, hvilke Essence Collection Charms, der passer bedst. Mine var heldigvis uden jeg viste det LOVE, som jeg jo selv havde valgt, inden jeg tog testen. Derudover var jeg JOY og  LOYALY Hvad er jeres? Find Quizzen HER

essensen af mig

Hold øje med bloggen på fredag, hvor jeg starter en konkurrence i samarbejde med Pandora.

DSC_0603

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Pandora

1 kommentar

  • Jannie

    Strength confindece joy….. Det var mig ligesom jeg er …dejlig blog du har 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske fredag og en vinder