Gratis tip til efterårsferien

Efterårsbagning med børn

296Konrad og jeg holder lidt efterårs ferie. Den bliver brugt på alle de hyggeligste ting jeg kan komme i tanke om, og vi nyder det begge to. Jeg har i den anledning et lille tip jeg gerne vil dele med jer. Den anden dag da jeg bestilte varer på nettet (nemlig.com), faldt jeg over nogle bage opskrifter. Jeg forelskede mig i nogle hindbær muffins, og da jeg skulle til at skrive ned hvad vi manglede, så jeg en funktion, hvor man bare kunne komme alle varerne ned i indkøbskurven. Okay er det bare mig, eller er det super smart? Jeg trykkede på knappen, og så var æg og det hele i min kurv. Vi havde dog mel, så det fjernede jeg,  men hold op det er da smart. Vi bagte kagerne i går, og dem kan altså godt anbefales, de smagte af en mellemting mellem hindbær snitter, og en svampet kage. Mums siger jeg bare, jeg fandt opskriften lige her.

298300Jeg kom ikke chokolade i, da jeg mest lavede dem til børn. Jeg pyntede dem med glasur og frysetørrede hindbær. Jeg bagte bare en halv portion, og så lavede jeg dem i små forme, så fik tolv så børnemuffins. Det bliver da ikke mere efterårshyggeligt:) Har I andre gode efterårs tips?

303

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis tip til efterårsferien