Efterårsbagning med børn

De bedste læsere i blogland- og en vinder

Det er altid dejlig at kunne agere julemand, og især når det gaver til mange tusinde kroner jeg får lov at dele ud. Men denne konkurrence betyder noget helt særligt, for jeg har fået lov at lære og læse lidt om jer. Tak fordi I har været så personlige. Jeg kan virkelig fornemme at jeg har de sødeste og varmeste læsere. Jeg er virkelig rørt over de historier, I har fortalt både om afdøde, jeres anstrengte forhold til jeres mødre, og selvfølgelig om kærlighed. Det er det, jeg så godt kan lide ved Pandoras Essence charms armbånd. Der er virkelig mulighed for at bære rundt på de ting der betyder mest for en. Den heldige vinder kommentar blev, denne: (Du skal bare sende en mail med navn, email, telefon og adresse på frkvilstrup@hotmail.com, så sørger jeg for du får dit personlige armbånd).

DSC_0598

Mai

Hej :-) Jeg er en af dine stille ikke-kommenterende læsere, selvom jeg har fulgt din blog længe. Jeg er 24 år, studerende og uden børn – selvom jeg ikke umiddelbart virker til at være en del af din målgruppe, så er jeg virkelig fan af din positive holdning til livet og din måde af formulere dig på, hvorfor jeg også følger trofast med.

Jeg er tosset med, at du på din blog gør rigtigt meget ud af, at man skal påskønne de små ting i livet og se på de positive ting fremfor de negative. Omkring mig kan jeg se, at det er vanskeligt og selvom, jeg virkelig gør mit bedste, så er det også nogle gange svært selv hele tiden at være optimistisk og med overskud. Derfor ville jeg vælge charms, som hver dag vil minde mig om de ting, som jeg lever efter og som jeg altid skal have fokus på: Wisdom, sensitivity og intuition

Efter jeg skrev ovenstående, tog jeg testen, som også viste sensitivity og intuition. Den sidste var “caring”, som jeg virkelig også kan genkende mig selv i. Alt i alt er der nok tale om, at alle de forskellige charms betydninger er relevante og vigtige at huske på.

Rigtig god aften og tak for en inspirerende blog :-)

Konkurrencen var lavet i samarbejde med Pandora

1 kommentar

  • Mai

    Ih, sikke en dejlig overraskelse at komme ind til 🙂 Jeg har sendt dig en e-mail. Tak for en fed konkurrence og en skøn blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsbagning med børn