Konkurrence om efterårets smukkeste Clutch

Med dette tip, kan alle kager blive lækre…

DSC_0380

Jeg har fundet på en topping til kager, der smager så lækkert, at selvom resultatet ikke er perfekt, så bliver kagen god. Sidst jeg bagte en kage, havde jeg lyst til at prøve noget nyt på toppen. Jeg smeltede 80% chokolade, og da det var smeltet kom jeg den dobbelte mængde nougat i. Da det hele var smeltet tilsatte jeg creme fraiche 18% til det blev en lækker tyk creme, der var lige til at smørre på den afkølede kage. Prøv selv det er SÅÅÅÅÅÅÅ lækkert. Kom gerne lidt hakkede hasselnødder på toppen, det klæder nougatsmagen godt (eller de nødder du kan lide, jeg brugte mandler)

DSC_0385DSC_0391

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence om efterårets smukkeste Clutch