I panik over min krop

Hvor er mit liv dog fantastisk:)

DSC_0315

Jeg fandt lige et par billeder fra den sidste aften inden jeg blev indlagt. Man kan godt se jeg ser lidt træt ud, men udover det bliver jeg så glad når jeg ser disse billeder. Tænk at man kan være så heldig, at man kan plukke æbler i sin egen have. Konrad elsker at hjælpe sin far, og så er han så sød til at dele. Han deler alt hvad han har med andre, hvis man spørger pænt, selv når han får kage! På billederne er det Cookie, der får lov at smage et af de dejlige æbler fra haven. Vi bor på en gammel frugtplantage, så der vokser så mange forskellige frugter i vores område. Vi har fem slags æbler, brombær og skov jordbær i vores have. I naboens have er der flere slags blommer, pære og bær, og Konrad må spise løs. Helt ærligt, man kan da ikke bede om mere i livet:)

DSC_0338DSC_0335DSC_0326

2 kommentarer

 • Mette Bloch

  Hej Frk. Vilstrup

  Jeg elsker at følge med på din blog, og jeg synes, at du er god til at skrive om hverdagsemner, som alle kan relatere til. Især dine indlæg om familieliv, læser jeg med glæde.

  Jeg kom til at tænk på, når nu du bor i så stort et hus, hvordan I får tid til rengøring, når I begge har et arbejde og en søn? Personligt kan jeg simpelthen ikke få det til at køre rundt, tidsmæssigt, hvis ikke jeg betaler mig fra det. Den tid man har, når arbejdet er overstået, den skal bare bruges på de dejlige børn og på familien generelt. Jeg har valgt at få et rengøringsfirma til at klare opgaven, men det er stadig rimelig nyt. Jeg bruger http://www.lau-ren.dk, som jeg synes er gode, men jeg gad egentlig godt høre anbefalinger fra andre, der bor i hus. Det er jo rimelig meget rengøring, der skal til, så man skal også finde en god pris på det jo. Klarer I det selv, eller får I også andre til det?

  Vh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Kære Mette
   Jeg ville ønske vi fik hjælp. Det er en drøm jeg har… Ville elsker at gå ud og spise lørdag, og så komme tilbage til et rent hjem. Det er bare ikke sådan det er. Vi bor i et stort hus, fordi vi er bevidste om økonomien. Vi gør rent sammen en gang om ugen, vi gør det til noget hyggeligt, hvor min forlovede støvsuger, og jeg ordner de andre ting. Konrad elsker at hjælpe med en klud:) Når vi er færdige (det tager jo ikke så længe, når man holder det nede), spiser vi altid en dejlig frokost sammen og tager en eftermiddagslur.
   Håber det giver mening:)
   Rigtig god aften

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I panik over min krop