Hvornår er vores børn klar?

Billige vinterstøvler til de små

DSC_0521

Det er jo helt vildt af en lille børnestøvle kan koste det samme, som en voksen støvle. Selvfølgelig skal min søn have noget ordentligt på, men det behøver altså ikke koste 1000kr. Jeg er derfor ret glad for at have fundet et par termostøvler til 150kr, og et par Tex- støvler, der skal holde til de koldeste dage på legepladsen til under 200kr lige her.

DSC_0520

Jeg bestilte termostøvlerne, fordi de er lige så nemme at hoppe i, som et par gummistøvler, men de er meget varmere, og han kan næsten selv få dem på. Det er perfekt når det ikke skal tage 20 min at komme ud af døren. Derudover syntes jeg det er vigtigt at have et par varme støvler, som er gode til gå ture i sneen, og som kan holde til leg og sjov. Jeg kunne nemt have bestilt nogle der var 4-5 gange så dyre, men jeg tror Konrad er ligeglad, og så kan vi bruge pengene på en sjov oplevelse i stedet. De støvler vi har bestilt kan findes i Bilka (skynd dig, de bliver nok ret populære) og lige her. Jeg har også set dem i Føtex.

DSC_0523

2 kommentarer

  • Inger

    Tusinde tak for tippet, nu fik jeg købt thermo-gummistøvler og så endda på tilbud og fri fragt 🙂 Skønt!
    God weekend – og dejligt at se på IG, at din mave har fået det bedre! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har købt præcis samme støvler til Oskar 😀 Sidste år havde vi fra Ecco, men har hørt flere sige godt om Bilkas. Så vi prøver. Der er trods alt et stykke vej fra 200kr til 650! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er vores børn klar?