Bryllups tanker #2

Til jer med små børn- glæd jer!!!!

010

Jer der har store børn kender det- jer der har små børn kan glæde jer… For første gang nogensinde sad Konrad, helt stille i 20min og så noget på sin lille tablet. Jeg tømte opvaskemaskine, kom med snacks, talte i telefon, fik redt seng, og så sad jeg bare og så på Konrad som hyggede sig. Jeg kan huske når andre forældre har sagt, at man ikke skal lade dem se for meget tv, det har aldrig været et problem her, for Konrad gider normalt ikke se mere end to minutter- Men så kom dagen…. Hold da op en hyggestund, han gå som en afslappet konge og spise fersken og gulerod. Wow var er han altså blevet stor, og nu vil jeg nyde de små stunder, indtil jeg også skal være den der passer på han ikke ser for meget tv. Jeg vil ønske jer en dejlig weekend fra Shaghai hvor jeg er nu. Jeg kommer hjem i morgen, og så holder vi en uges ferie…

009006

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllups tanker #2