Konrads morgen fødselsdag og gaver

Tilbage til hverdagen

20140723-131724-47844155.jpg
Så er den mest fantastiske sommerferie forbi. Vi har nydt det mere nogen anden sommer. Konrad er blevet en stor dreng, der kan udtrykke sig, og som virkelig har haft glæde af sommeren. Alle vores ture og udflugter, har været så sjove og vi har alle elsket hver øjeblik. I dag står den på en lille tur frem og tilbage til Paris, og i morgen en tur til Shanghai. Det betød at jeg måtte aflevere Konrad i vuggestuen, jeg har et kæmpe savn i maven, og det er forfærdeligt at være foruden ham! Har i andre det på samme måde efter ferien? Heldigvis kan jeg kysse ham godnat, og hygge med ham i morgen inden jeg flyver. Håber i alle har en dejlig dag, med eller uden de dejlige børn❤️

20140723-132406-48246944.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrads morgen fødselsdag og gaver