Tips til en hyggelig køre ferie

Konrads morgen fødselsdag og gaver

077

Til Konrads fødselsdag, fik han lov at starte sin morgen med kage (efter havregrøden). Han havde den bedste dag og elskede alle sine gaver, og hygge med familien.

086255Så blev det endelig tid til at pakke de mange gaver op. Vi havde i år valgt at give ham noget nyt DUPLO som han i forvejen elsker at leje med. Han elsker at “lave mad” så vi syntes det var perfekt med dette sæt, hvor vi også kan lave aftensmad, så det hele ikke bare er kage og is. Derudover elsker han at tegne, og jeg havde købe en sej tegnemaskine i USA, den har lys og farver, og jeg ved det bliver et stort hit til køreturen og hygge i køkkenet. Så skal der selvfølgelig også være “bløde pakker” Konrad fik disse fine sandaler fra ByKier, jeg havde vinterstøvler fra samme mærke til ham, og jeg har været super tilfreds med kvaliteten. Jeg har bestilt dem i en stor størrelse, så kan han bruge dem med en strømpe i nu, og i vuggestuen som indesko, og så passer de til næste forår. Han fik en masse legetøj og tøj fra familien, og så havde vi ønsket os penge til hans opsparing. Han har både en børneopsparing og en gavekonto, hvor vores forældre kan sætte pengene direkte over. Han mangler jo ikke noget, og jeg syntes det er bedre at han kan bruge pengene til indskud til en lejlighed eller andet stort i fremtiden.

LEGO DUPLO 10566 Kreativ picnic

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til en hyggelig køre ferie