Morgenkaffe galt i halsen

Om at være evig positiv…

spanien 124Som I jo ved, prøver jeg altid at være positiv. Livet er jo så meget mere smukt, hvis man er positiv og glad. Jeg vil altid forsøge at se meningen i tingene, og prøver at se på det gode, i stedet for det dårlige. Den anden dag skrev jeg et indlæg, som jeg følte blev helt misforstået. Indlægget var på ingen måde dårligt ment. Jeg prøvede at vise selvironi, og prøvede at være sjov på min egen bekostning (som jeg altid er privat). Men flere skrev til mig at de undrede sig over hvor mit positive sind var blevet af. Jeg lover at det er lige her, og at bloggen altid skal være et hyggeligt sted at være. Det skal være rart og læse et indlæg, og det skulle gerne frembring et smil, frem for nogetandet. Jeg syntes selv at tonen, på mange blogs er blevet hård og drænende. Sådan skal det ikke være her, og jeg vil altid prøve at bidrage med noget positivt.

Alle kan have en off dag, det kan jeg også, og fra tid til anden vil tingene bare ikke gå min vej, og de dage der kan være hårde vil jeg også dele med jer, for der skal være plads til det hele og ærlige menneske. Det glæder ikke om at skjule de dårlige dage, og vise et perfekt liv, men det handler om hvordan man tackler de hårde dage. Om man kommer videre og om man holder fast i de positive ting der er i livet. Det forøger jeg altid.

spanien 125Jeg ved at når så mange tusinde hver dag læser med, er det er svært at få alle til at forstå hvem man er, og hvad bloggen står for, men jeg håber jeg kan sprede lidt glæde og god energi ud fra mit lille hjørne af internettet. Herfra ønsker jeg jer en rigtig dejlig aften 🙂

spanien 126

3 kommentarer

 • Mie

  God fredag morgen:)

  Jeg tænkte faktisk over de kommentarer på det omtalte indlæg og undrede mig! Jeg læste slet ikke at du havde mistet selvtillid eller noget negativt… Blot at du havde haft en plan med tøjet men istedet bare valgte at nyde livet i en dejlig stol!

  Nogen gange kan ting vist over analyseres:)

  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak i lige måde.

   Det var virkelig også sådan det var ment, godt at du kunne læse det som det var ment

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilket indlæg var det min skat?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenkaffe galt i halsen