Markeds køb

Ticket to Heaven event

018I sidste uge var Konrad, Kasper og jeg inviteret til Vedbæk for at se det nye vintertøj fra Ticket To Heaven. Mærket kendte jeg ikke før jeg fik Konrad, men det er blevet en stor del af hans vinter garderobe. Vi var så heldige at få en flyverdragt fra Ticket med hjem som jeg er sikkert på bliver skøn til de kolde vinterdage. Jeg syntes det er lækkert med noget kvalitet, og detaljerne er virkelig gennemtænkt. De har lavet to lynlåse på de små flyverdragter og en tyg siddepude, så de er varme i numsen når de sidder i sneen, og så kan man lyne den op og knappe den sammen, så den bliver en lille sovepose. Det er da smart…

054 045Konrad var glad og tilfreds, og brød heldigvis ikke i skrig under præsentationen af alt det nye tøj, og der var endda også tid til lidt kærlighed.

039046 047De laver også noget ret fint drengetøj som kommer i butikkerne om 14 dage. Man kan se en ny stil, som måske hænger sammen med at de har fået ny designer, der kommer fra MOLO. Jeg er ret vild med huen som har reflekser i pompomen:)

024021023

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Markeds køb