Vind en rejse til Mallorca med Photobox

Billeder fra det næsten færdige hus

første billeder fra huset 030Vi har pakket alle flyttekasser ud, fået hængt lamper op, og sat lidt lys op. Så vi er så småt på plads. Der mangler lige lidt, f.eks har malerne ødelagt mit (meget dyre) tapet, som skal laves om, man bliver helt søsyg af at være i stuen, men det er jo det mindste. Jeg er så glad for at være her, og alle selv hund og barn elsker de store forhold. Jeg tænkte at I gerne ville se lidt detaljer fra vores hjem:)

første billeder fra huset 023første billeder fra huset 022første billeder fra huset 025første billeder fra huset 026første billeder fra huset 027I vores køkken er der Arttiles som “farver” meget, så resten af boligen er i rolige jord farver. Det eneste som jeg samler på er champagne plakater og skilte, jeg elsker det bare, og har fundet mange på markedet i Nice. I vores køkken har mit yndlings skilt fået en meget fin plads. Jeg elsker det gamle antikke Möet skilt, som minder mig om at der altid er grund til at åbne en flaske bobler…

Rigtig god mandag:)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en rejse til Mallorca med Photobox