Travle dage

1. Dag tilbage på flyet

20130812-103135.jpg
Det har været et væld af følelser at komme tilbage på job. På den ene side er jeg super stolt over at stå i den blå uniform igen, og på den anden side at det så forfærdeligt at være så langt væk fra Konrad.

20130812-103212.jpg
Jeg syntes jeg har verdens bedste job, jeg ELSKER at flyve rundt i verden, jeg elsker at give en god service og jeg elsker at være på “stop” ude i verden… Men hvor jeg før var blevet lykkelig over et langt London stop, vil jeg nu meget hellere hjem til min familie. Så jeg glæder mig til at se hvordan det går at være væk fra min lille familie. Her er et par billeder fra min første tur i fredags, hvor jeg fløj næsten 400 mennesker frem og tilbage fra Paris sammen med mine skønne kollegaer, som jeg også har savner helt vildt:)

2 kommentarer

 • Sidsel

  Det er altid en svær balancegang mellem arbejde og familie
  – det synes jeg i hvert fald. Du har nogle flere uddannelser
  overvejer du på et tidpunkt at skifte spor ift. job så du kan få
  noget hvor du kan komme hjem hver eftermiddag? Har du nogle hele
  dage fri hvor du kan være sammen med Konrad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ja det er super hårdt, men jeg kommer ikke tilbage på fuldtid, og skal i denne uge kun arbejde 3 dage:) jeg er væk fra 0530 til ca 1730 så det er nogle lange dage, men det hele værd når man kan være sammen med Konrad de andre dage:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travle dage