Lufthavnen endelig

Hilsner fra Kina

Så er vi kommet frem og har allrede nydt det fuldt ud, med 13 timers søvn og lækker mad. Desværre fik vi en besked der kunne have ødelag det hele for os. Cookie var løbet væk… Ingen kunne finde han, og det var det værste regnvejr. Vi var begge helt ødelagte og var klar til at tage hjem efter kun 20 timer i Kina. Men så kom den bedste besked nogensinde. Cookie var løbet tilbage efter 12 timer på farten, og stod og piv uden for døren, drivvåg og helt ulykkelig. Han har sovet siden, og jeg glæder mig så meget til at komme hjem til ham. Selvom det er så skønt for os at være lidt væk, kan vi snart ikke vente til vi står med vores børn (hund og baby i armene igen) Der kommer snart billeder fra turen, men nu vil jeg hoppe tilbage  i armene på min kæreste. Håber I nyder weekenden i Danmark…20130402-155342.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lufthavnen endelig