Mandens maddag

Babysvømning

20130628-153034.jpg

Siden min lille søn Konrad var helt lille har vi gået til babysvømning. Jeg har altid syntes det var så skønt at se mødre med deres små poder i svømmehallen, og glædet mig til det blev min tur. Til dem der ikke har prøvet det, er det super skønt, både for mor og barn, men et ret stort arbejde indtil man får rutinen i orden. Men når det spiller, er det super hyggeligt. Jeg har gået i to perioder med Konrad i Øbro badet, og kan anbefale det til alle der er heldige, at få en plads (man skriver en email på en dag, på et sekund, og hvis man er heldig kommer man med). Man kan gå andre steder, som i DGI byen, men der har jeg hørt at de dykker med de små meget tideligt, og jeg var glad for at det først var 8 gang, så var han helt tryg ved mig og vandet. Nu er han helt vild med at dykke, og når jeg siger 1 2 3 dyk, lukker han øjnene og munden. Han er så dygtig, og bestod sit delfin kursus i går. Her er et par billeder fra i går på den “store” eksamens dag, hvor min far var så sød at tage billeder:)

Rigtig god weekend

F63WmOy9isgAmMYs74fXyUkUDbcCtx07HqCs0_z1Nos

JbxU-yEE_3LSwRMyBTNjpxBlDXXL_EovIu99Qh0eYU4hrVmS_D_xH42BWaul3zjonHdjuEHsvhcoyxhvYOTDek

 

2 kommentarer

 • Kamilla m

  Åhh skønne billedet :0) min søn er 8 uger og jeg vil rigtig gerne starte til babysvøm med ham. Hvornår startede i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tillykke med din lille søn:) jeg mener også det var ca 8 uger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandens maddag