Ølfestival 2013

Syg med syg på

Så skete det… Konrad blev syg og så blev jeg syg… Vi er helt sat til og den kære Kasper har måtte løbe for os begge. Jeg har brugt dagen i sengen med et par afsnit Real housewifes of OC og en pakke kleenex og stakkels lille tapre Konrad ved jo ikke han skal have ondt af sig selv. Selvom jeg har det skidt, syntes jeg det har været rigtigt hyggeligt at ligge inde i dag med lys over alt og lytte på regnen. Det er som om jeg ikke går glip af det helt store og så kan jeg bedre nyde hyggen i sengen. Jeg håber I har haft en skøn weekend:)

20130526-200958.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ølfestival 2013