Kravlegård

Den bedste hjælp man kan få…

DSC_0159

Okay jeg ved godt jeg er mega bagud, men jeg har lige opdaget hvor nemt der er, at købe ind på nettet. Jeg var sammen med nogle veninder for et par uger siden, den ene sagde, at hun skulle være alene hjemme med deres lille pige, og spurgte om vi ikke ville spise med, menuen stod på boller i karry. Det syntes jeg altså ikke jeg kunne tillade mig, jeg ved selv hvor meget man har, at lave med en lille alene, og så at lave et stort måltid det kunne jeg ikke byde hende. Så sagde hun det er altså ikke noget problem, de fik det leveret i morges. Okay.!!!!! Så kiggede mine veninder på mig som om jeg var tosset. Køber du ikke ind på Nemli? Øh nej… Jeg har altid ment at det var mega dyrt, og for at være helt ærlig, så orker jeg ikke noget på nettet, hvor man skal bruge lang til på at skrive info, informationer, modtage spam osv. De andre fattede ikke hvordan jeg kunne leve uden, og sådan er det altså slet ikke, det er super nemt og der er en app , så man kan gøre det i bussen hvis man vil. Vi køber en del vin, bleer, frugt, grønt, mælk osv. Jeg syntes faktisk det har været hårdt at købe ind med hund, og barn i klapvogn, med poser og bleer ud over det hele. Såååå……

DSC_0161

Til påske skulle vi have påskemiddag, og vi sad stille og roligt og valgte menuen, efter Konrad sov, så bestilte vi også ekstra af de tunge ting som dåsetomater, mel, sukker og alt det man aldrig har plads til i kurven. Vi valgte at de skulle komme næste dag kl 10, det passede bare bedst! Så kom de dagen efter med alle vores ting, og fra nu af køber jeg altid de store indkøb på nettet. Jeg starter på ugen tilbud, finder de ting vi skal bruge der, og planlægger ugens indkøb ud fra tilbudene, derefter går jeg ind og finder resten. så leverer de indenfor en time næste dag. Denne uge var det babymad, der var på tilbud, som I nok kan se… Virkelig nemt.

DSC_0162

Ja nu føler jeg mig som en kæmpe idiot, hvordan har jeg kunne leve uden nemlig.com. Det lyder som en reklame, jeg kan godt selv høre det, men jeg måtte altså dele dette tip med jer (hvis altså I ikke allerede bruger det). Min mor fortalte lige at hendes nabo på over 80 også bruger det… Så jeg er åbentbart den sidste i verden;).

DSC_0160

Jeg så at man kunne købe klippekort, blade og håndkøbsmedicin.

DSC_0158

Man kan bestille alle sine yndlingsting som Magasin chokolade, Cofoco mad og selvfølgelig kager fra Lagkagehuset, og hov sådan en en må man da lige have med;)

3 kommentarer

 • Louise

  Det må da prøves, jeg var også sikker på det var alt for dyrt.. Men må hellere se nærmere på det i aften når den lille er puttet 🙂

  -jeg var ellers sikker på du var sådan en som lavede al babymaden selv fra bunden? Sådan som du altid bager og gør ved, så troede jeg bestemt du foretrak at maden til Konrad var hjemmelavet. Men rart at se du også kan finde på at købe mad fra glas 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg laver normalt også alt maden selv, men hvis jeg skal ud, Kasper er alene hjemme eller min mor skal passe, eller hvis Konrad ikke kan spise det samme som os, så syntes jeg det er en god løsning:) det er også økologisk og fin kvalitet. Det samme gælder frugten, det er altså så nem en løsning, og det kan vi mødre jo godt lide:):)
   Det er så rart at man kan bestille på nettet, det gør bare livet lidt nemmere:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Hansen

   Det er en skøn blog du har. Hvis geografien fejler kan jeg kun anbefale http://www.osuma.dk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kravlegård