Dårlig blogger...

Et anderledes event

I sidste uge var jeg til et anderledes event på Klinik La Vida Nabila. Jeg troede det var et “normalt” kosmetik event, men de viste sig at hende der holdt eventet havde en sygdom, hvor hun havde mistet alt sit hår, og derudover havde haft kræft. Hun har åbnet to klinikker, hvor man kan blive forkælet med pleje, hår, paryk, ansigtsbehandling og meget mere. Mange af deres kunder har været syge ligesom ejeren, men de har også kunder som bare kommer for at blive forkælet. De tager sig godt af alle, og kunder der er syge føler dig ekstra godt behandlet, da de kommer et sted hvor nogle kan forstå deres sygdom. Læs mere om dem her. Her er et par billeder fra eventet

DSC_0399DSC_0400

Smukke Emili tager billeder til sin skønne blog

DSC_0402

Vi fik en goodiebag, og i den gode sags tjeneste vil jeg derfor give sminke og renseprodukter fra min til en af jer, se hvordan du får fingerne i goodiebagen i morgen:)

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig blogger...