Braun event på NIMB

Bloggen Frk. Vilstrup 2 års fødselsdag

Tænk engang så gik der endnu et år, og bloggen fylder i dag hele to år. Jeg syntes lige jeg er startet med at bloggen, men hold da op, næsten 600 indlæg senere, så sidder jeg her stadig. Jeg elsker virkelig at dele ud af mit liv, mine oplevelser, ideer og opskrifter. Mest af alt holder jeg af jeres positive tilkendegivelser, det er så dejligt at I er så positive, og at vi sammen kan gøre dagen lidt gladere og hyggeligere for hinanden. Jeg elsker selv at læse blogs, og håber jeg kan give jer noget, når i kigger forbi her. Jeg skal gøre mit bedste for at gøre det næste år endnu bedre, fyldt med de ting i helst vil læse om:) I er altid velkomne til at kommentere og sende mails, glæder mig til endnu et år, med jer skønne læsere. Hip hurra herfra….

vilstrupHer er mit første billede til bloggen, lige da den startede i 2011. Hvor længe har du læst med?

5 kommentarer

 • Tillykke med det 🙂 Ja det er nemlig hyggeligt at blogge og lidt spøjst at man ikke aner hvem og hvor fra der læses med.
  Jeg tror jeg har fulgt dig næsten fra starten faktisk 🙂

  Hav en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Stort tillykke med de 2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tillykke til bloggen!
  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvem du følger, og hvor fra du får inspiration til din egen blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Tak, det var da en super ide til et indlæg:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det 🙂

  Jeg er forholdsvis ny i blogverdenen og har kun læst med i et halvt år 🙂

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braun event på NIMB