Spørgerunde

Konrad 7 måneder

Det er ikke til at forstå… Min lille baby er blevet 7 måneder gammel, nu går tiden den anden vej, og nu er det kun et par måneder til jeg skal tilbage på job, og Konrad skal starte i vuggestue. Jeg husker det som var det i går, vi tog på hospitalet, og verdens dejligste dreng lå i vores arme. Jeg har slet ikke lyst til at lave andet end at være sammen med ham dagen lang, og tanken om at andre skal tage sig af ham, og passe på ham, gør ondt helt inde i mit hjerte. Jeg ved jo at det bliver godt for ham at komme ud med andre børn, og det bliver godt for mig at komme tilbage på job, og tale om andet end min baby. Jeg har bare slet ikke lyst, den kærlighed man får til sit barn, kan man ikke beskrive før man oplever det på egen krop.

konrad 7 måneder

Så Konrad min lille mus, min lille skat, jeg elsker dig overalt på jorden, du er det vigtigste i mit liv. Far og jeg er så lykkelige for at du er kommet ind i vores verden. For hver dag der går, elsker vi dig mere og mere. Tak fordi du for 7 måneder kom til verden, og gjorde vores liv perfekt <3

DSC_0121

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgerunde