Jeg fandt ud af at læse min baby!

Husk selvforkælelse

Nogen gange skal man huske sig selv på, at forkæle sig selv, det kan være store som små ting, men vigtigst af alt, er at man gør det. Det kan være at købe nogle flotte blomster, lækker mad eller noget andet. En ting jeg længe har haft kig på, er et lækkert cashmere halstørklæde fra downtown. Som jeg tidligere har skrevet, syntes jeg ikke der er noget mere lækkert end cashmere. Et lille forslag kunne være dette tilbud fra downtown.dk.

opdatering: Desværre er tilbudet udløbet, men der er mange andre gode derinde bl.a. en god ting til valentines dag, men det skriver jeg mere om en af dagene. De tilbud der vil være hen over de næste 14 dage, er bl.a. en elkeddel, blomster og lammeskind.

Se mere her

 

Dette er et sponsoreret indlæg, men det afspejler mine egne holdninger.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fandt ud af at læse min baby!