Weekendens strabadser

Et lysglimt i tordenvejr

Det virker utroligt at man kan have travlt når man er på barsel, men der er bare noget hver dag, vi går i mødregruppe, babysvøm, rytmik, events, og så skal man jo også nå at shoppe, vaske, gøre rent, lave mad til os, og Konrad osv osv. Så der er nok at se til. Jeg keder mig aldrig, men sørger for at nyde tiden med Konrad inden han skal starte i vuggestue, og jeg skal tilbage på job. Jeg tror virkelig det er vigtigt at man nyder den tid man er i og får det bedste ud af den. Selvom man til tider har det hårdt.

I øjeblikket sover Konrad meget dårligt om natten, og jeg er virkelig træt, men jeg prøver at nyde de små ting i stedet. Som i nat, da jeg gik ind til han for 500 gang, og han bare gerne ville op til mig. Da jeg holdt ham helt tæt ind til mig faldt han til ro, og holdt sine små arme rundt om min hals, mens han sukkede så tilfreds, det ville jeg bare ikke bytte for noget. Så må jeg bare komme igennem dagen og ugen, og glæde mig til det snart bliver bedre, og glæde mig over hans kærlighed, det er da så meget bedre end en hel nats søvn.

 

5 kommentarer

 • Anne

  Åh hvor er han dog sød 🙂

  Forresten, kommer der indlæg om dit vægttab på et tidspunkt? Det skrev du bare en dag, så ville lige sikre mig, at du ikke havde glemt det, vi er nogle som venter i spænding 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg glæder mig også til mere om dit vægttab 😉
  Sjovt jeg havde tænkt at spørge hvordan du klarede rengøring mm. da det hele ser fint ud hos jer, men kunne næsten ikke se hvornår du fik tid.
  Men det gør du så midt i travlheden, kan jeg se.Det er flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Kære Birgitte
   Hvor er du dog sød, nu får jeg helt lyst til at finde en klud frem;)
   Jeg har lige lavet et indlæg, og jeg lover der kommer meget meget mere i fremtiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er han dog lækker!
  Super inspirerende blog, og flot med dit vægttab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens strabadser