En lille film

Chanel 2 55

Siden jeg var 16 år gammel, har jeg ønsket mig en Chanel 2 55. Det er den mest klassiske taske, og den er så smuk at jeg kan bruge den til alt. Jeg har andre Chanel tasker, men 2 55eren er bare den smukkeste penge kan købe. Jeg har tit fortalt min kæreste om den, og da vi ikke har en Chanel butik i Danmark mere, er den lidt sværere at få fat i.

Men se så hvad min kæreste syntes jeg skulle have…. Hurra en 2 55:) Jeg er så glad, og den er smukkere end jeg havde turde håbe på. Her er min smukke taske, og et billede fra i sommer hvor jeg holdt min venindes taske, dengang jeg stadig drømte om at få min egen.

8 kommentarer

 • Louise Cecilie Munck

  ‘Alt godt kommer til den som venter’……..er det ikke det man siger? :o)
  Tillykke med tasken, hvor er den smuk.
  De bedste hilsner med ønsket om en god torsdag
  Louise Cecilie Munck

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Mange tak Louise…
   Du har så ret. Rigtig god weekend:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt du har fået et ønske opfyldt.
  Men jeg synes det er helt vanvittigt at give så meget for en taske.. men måske er det mig en dag, som får en taske der koster ligeså meget, og måske er lige så lækker, men bare ikke er mærket Chanel! :O)

  Tillykke med den! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   1000 Tak jeg er også lykkelig. Om det er en taske eller noget andet håber jeg også du får dit ønske opfyldt en dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eij hvor er du heldig! Drømmer enhver pige ikke om en Chanel taske? I know I do 😉

  – Debbie
  http://www.youknowmyface-notmystory.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Så håber jeg du får lov at opleve glæden en dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • RosaE

  Hvor har du en dejlig mand, som er sød til at forkæle dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille film