Indlæg nummer 500

10 ting du ikke vidste om mig

Mange tak for alle jeres kommentarer i går. Hvor er det dejligt med nye input. Jeg kunne se at flere af jer gerne ville høre lidt mere personligt om mig, derfor dette lille indlæg:) Jeg vil prøve at skrive de ting som kun meget få, eller ingen ved om mig…

1. Jeg kan ikke holde på en “tør” ispind, det giver kuldegysninger i hele kroppen.

2. Jeg tager altid de tørrede bananer ud af min musli.

3. Min yndlings grøntsag er ærter. (Da jeg var single, og boede alene, kunne jeg leve af frosne ærter)

4. Jeg elsker at lave lister, og kan lave lister med alt fra indkøb til fremtidsplaner. Jeg har lister overalt.

5. Jeg bliver mega sulten sur

6. Jeg er brunette, (det kan man jo også se når jeg aldrig når at få farvet hår)

7. Jeg kunne aldrig drikke en øl (kun en singa på standen i Thailand)

8. har en BA

9. har boet i udlandet af flere omgange. Senest i Mellemøsten Bahrain

10. Jeg er MEGA bange for duer.

Jeg tror ikke der er mange der ved alt dette om mig, men nu gør I og jeg håber ikke I syntes jeg er for underlig, nu hvor jeg har delt disse mærkelige ting om mig selv. Har du noget som er super underligt ved dig selv, så må du gerne smide en kommentar om hvad det er:)

3 kommentarer

 • Sofie

  Hvad har du en BA i? Og har du planer om at tage en master?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med at lave lister og planer for fremtiden, det er ligesom mig!
  Jeg tror det er en typisk kvindeting, som kun vi kvinder kan forstå og finde ud af.. men jeg elsker at lave planer og lister over alt jeg drømmer om! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt – jeg er også hunderæd for duer! Jeg er engang blevet angrebet af en due i Tivoli, og siden der har jeg bare ikke kunne klare dem. Desuden har de en mani med at skide på mig (hele 3 gange er dette sket), så fornemmer lidt, at de heller ikke bryder sig om mig. Min kæreste synes lidt det er noget pjat, men det er virkelig sådan det gør helt ondt i maven og min krop stivner, når de kommer for tæt på, de dumme dyr!

  Forresten er det dejligt med et lidt mere personligt indlæg fra dig (:

  – Debbie
  http://www.youknowmyface-notmystory.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg nummer 500