Surprice party

I’ve Got It All…

Når man bliver mor ændrer hele verden sig. Før i tiden stod den på champagne, rød løber og vip lister, nu står den på søvnløse nætter, bleskift og rød numse. Og jeg ville ikke bytte for noget i verden! I lørdags, havde jeg sådan en sjov aften med vennerne, og nu hvor jeg kommer lidt ud igen, syntes jeg at jeg har det hele. Her er et billede fra lørdag, hvor jeg er fuld af sjov og ballade, helt som i gamle dage, men i stedet for at ligge og have ondt af mig selv søndag, vågnede jeg til et smil fra verdens dejligste baby… I’ve Got It All

4 kommentarer

 • SoM

  Hvor må det være en dejlig følelse..! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er din skjorte fra? Den ser rigtig lækker ud i stoffet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare fra H og M, men den er så fin:) har lige købt den, så de har den sikkert stadig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A15, je suis immensément désolé de devoir vous donner raison.Et j’aurais presque l&orqur;impestinence d’en être fier ! Comme dirait l’autre « un moule, il faut bien que cela serve à quelque chose ». Et les quatre-quarts qui cuisent en-dehors du moule c’est pas génial.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surprice party