Selvforkælelse

Økologi til babyen

Som jeg fortalte i går, har jeg shoppet lidt fine ting, både til mig selv, men også til Konrad. Man hører jo så meget om at babyer ikke må få, og tygge i ting hvor der er alt muligt i. Derfor har jeg grundigt undersøgt hvad han må få, og ikke må få. På en hjemmeside der hedder babynature.dk er alle deres ting uden de farlige stoffer, så jeg kan bare vælge ting til ham, uden at være bange for der er noget i. Jeg fandt en fin sutteflaske, tandbørste og en sød lille bil, som er helt fløjelsblød og samtidig kan tåle at blive kastet rundt og som kan tåle at blive suttet på.

Ja Konrad er jo glad for at hans mor er så glad for at shoppe;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforkælelse