Konrads vej til verden

Konrads vej til verden, 2 del

Vi var i chok… Det var ikke til at forstå, så havde det alligevel været veer, og nu var der altså ikke længe til vi skulle være forældre. Jeg blev kørt ind på en fødestue, og det eneste jeg kunne tænke på var epidural, jeg skulle bare have noget for mine smerter. Kasper var min “advokat” og vi havde aftalt at han skulle sige alt det jeg ikke kunne. Han spurgte til smertelindring, og svaret var ikke som jeg havde håbet. Jordemoderen sagde at det kunne jeg glemme, at jeg slet ikke kunne nå noget smertestillende!!! Det eneste hun kunne tilbyde mig var et karbad.

Badekaret
Kl var næsten 2 da jeg endelig kom ned i karet, jeg havde virkelig ondt, og skulle lige vænne mig til tanken om, at jeg ikke kunne få noget mod smerterne. Da jeg kom ned i det varme vand var det virkelig rart, og jeg syntes det hjalp lidt. Mellem veerne slappede jeg af og Kasper holdt mit hoved og når veerne kom, tog jeg mig sammen, fandt et punkt at fokusere på, og træk vejret som jeg havde lært gennem mange timers yoga. Jeg gik ind i mig selv og koncentrerede mig alt hvad jeg kunne.

Presseveer
På et tidspunkt kunne jeg mærke at han var klar til at komme ud. Jeg sagde det til Kasper, og jordemoderen sagde jeg vi måtte tage mit vand på næste ve, og efter det var jeg klar til at presse. Den første presseve vidste jeg slet ikke hvad jeg skulle, det gjorde så ondt og jeg satte i et skrig så stort at jeg er sikker på det bliver nævnt i Øbrobladet. På de næste 4 veer blev han født. Kl 0350 hørte vi hans skrig, og har aldrig været så lykkelig. Han kom op på min mave i badet, og var den mest lækre lille baby. Derefter kom han over til Kasper mens jeg kom op af badet og blev gjort klar til til at få ham over igen.

Konrads første fødselsdag:
Konrad blev lagt op til mit bryst og ville med det samme spise. Jeg vil aldrig glemme det øjeblik hvor jeg ligger med ham første gang, han var så perfekt og smuk. Det er det største man kan opleve. Mens jeg lå og beundrede vores lille dreng blev det fineste fødselsdagsbord kørt ind til os og vi fejrede Konrads første fødselsdag.

Her er han så vores dejlige lille dreng.

9 kommentarer

 • Anonymous

  Ih hvor er han skøn, stort tillykke med ham Mette 🙂 Hilsen Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åååårh! Hvor er det bare fantastisk smukt. Og hvor er han bare lækker.Et kæmpe stort tillykke til jer begge! Håber det allerbedste for jer i fremtiden – og glæder mig til at høre mere.Bliver helt glad i maven af "Konrads vej til verden"-indlægene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stort tillykke med ham, han ser virkelig dejlig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med ham og tak for historien. Han ser skøn ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er han lækker:) endnu engang stort tillykke! Du stråler.. Bliver helt skruk:)Glæder mig til at følge med fremover – det er en fantastisk blog!Kh mor til 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han smuk søde Mette! Fik helt tårer i øjnene da jeg læse historien. Dejligt at det gik godt. <3Knus Terese / Dahl PR.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold fast han er yndig! <3 Håber du snart opdatere lidt om hvordan det er at være forældre, udover det er hårdt og fantastisk. Og havde du det tøj på, som du købte forleden? 😀 Håber snart du kommer med flere billeder af din bette mand. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for jeres søde kommentarer. Det gør mig så glad at i har overskud til at skrive så søde hilsner:)KærligstKonrad og Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eve

  I DonÕt Have a Best Frnd.e…iAs a child, I’ve always had a best friend. In grade school, it was Clarissa – our best friendship was so exclusive that our teachers expressed concern that we were alienating the other kids….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrads vej til verden