Nem cheesecake opskrift

Hvad kan man lave når manden ser fodbold.

Jeg er altså ikke den store fan af fodbold, tag ikke fejl, jeg syntes da det er skønt hvis vi vinder, men jeg sidder altså ikke foran tvet med chips og klaphat. Jeg minder nok mest af alt om hende fra reklamerne, hvor hun ikke fatter så meget af hvad der foregår i kampen. Jeg tænker der må sidde et par stykker der ude som har det på samme måde, så derfor dette indlæg med lidt inspiration til hvad man kan lave når manden sidder klistret foran skærmen.

Hvis han er taget ud med vennerne, er det bare og nyde tiden alene, jeg foreslår et langt bad med tid til det hele vi taler bodyscrub, starinlys og hårkur. Derefter kan man sætte en af de film på som manden aldrig gider se, og sidde i sit hyggetøj med ansigtsmaske på. Åhhh det lyder som noget jeg har lyst til.

Hvis han skal sidde inde i stuen med alle sine venner og råbe og skrige af Bendtner, foreslår jeg at man enten viser det store overskud og kommer med kolde øl og chips til dem. Det vil vinde mange point i vennekredsen og skabe stor misundelse vennerne imellem. Hvis det ikke er det man orker, syntes jeg man skal tage en aften ude med veninderne, og diskutere hvor fjollede mænd er 😉 der er helt sikkert kun kvinder ude i dag alligevel.

Lige meget hvad, håber jeg at alle får en dejlig aften med eller uden fodbold.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem cheesecake opskrift