Pinsen 2012 fyldt med havehygge og dejlig mad

Nemme kryddermuffins

Da familien kom forbi haven i søndags, måtte jeg lige trylle en lille kage frem til kaffen. Min kære kæreste har længe talt om krydderkage, så jeg tænkte at det måtte jeg da kunne lave. Jeg tænkte også at den frosting jeg lavede fornyligt til mine gulerodsmuffins ville passe fint til, så her er resultatet af mine 10 min i køkkenet.

Frk Vilstrups lette krydderkage muffins

1 æg
50 g smør
150 g brun farin
2 gulerødder
125 g mel
½ tsk bagepulver
2 spsk kanel
1 tsk vanilje
1 tsk kardemomme
1 dl mælk

Tænd ovnen, og varm den op til 175 grader. Smør og brun farin og æg piskes med elpisker eller køkkenmaskine. De tørre ingredienser sigtes i. Gulerødderne skrælles og rives groft, vendes i dejen sammen med mælken. Virker dejen tynd tilsættes en anelse mere mel, dejen skal ikke være for flydende. Hæld dejen i muffins forme, og bag den i den varme ovn ved de 175 grader ca 40 minutter.

Opskrift på frosting her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinsen 2012 fyldt med havehygge og dejlig mad