Endelig weekend

Nemme æble og kanel muffins

Jeg lovede at komme med opskriften på mine nemme æblemuffins, så her kommer den. De var super nemme at lave, og de fik gode anmeldelser, så jeg skal helt sikkert lave dem igen.

Frk. Vilstrups æble kanel muffins:
Ingredienser:
250 g mel
100 g sukker
4 tsk bagepulver
3 tsk vaniliesukker
2 tsk kardemomme
2 tsk kanel
lidt salt
4 æbler uden skræl i små tern
50 g smør 
1 stort æg
2 dl mælk
drys
brun farin og kanel

Fremgangsmåde:
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og alle de våde i en anden skål. Mix derefter de to blandinger sammen. fordel dejen i 7 store muffins forme eller 10 små forme. Bland det brune sukker og kanel sammen og kom lidt på toppen af hver muffins. Bag dem i ovnen på 200 grader i 35 min for de store eller 25 for de små muffins. Håber de kommer til at skabe lige så stor glæde hos jer, som de har gjort her.

6 kommentarer

 • Hej,Jag jobbar för sajten FindeOpskrifter.dk och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogstoppen".Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!Här kan du se hur många som är med i Madblogstoppen på FindeOpskrifter.dk – http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppenFörhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogstoppen!Med vänliga hälsningar,Senkasenka@findeopskrifter.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser lækre ud! Men når man som jeg kun bor to unge mennesker i en lejlighed, vil selv en ½ portion ikke kunne spises på en enkelt dag. Så jeg ville da lige høre, hvordan disse æblekager er dagen efter? Min erfaring er nemlig, at æblekager generelt smager bedst nybagte og lune! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme at de var bedst på dagen, men vi havde også nogle tilbage til dagen efter, og de var helt okay, men på 3 dagen var de bløde og kedelige. Held og lykke med bagningen:)Mange hilsnerMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Når du skriver 7 “store”, mener du så de almindelige størrelser eller større?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Som de største forme man kan købe, hvis det giver mening:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Muffins med æble og kanel (original opskrift her) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig weekend