Yndlings ting under graviditeten

Babyshower

Som jeg fortalte i fredags havde jeg glædet mig sådan til det blev søndag. Min veninde Sarah har arrangeret et babyshower for mig, hvor min mor og mine tætteste veninder var inviteret. Et babyshower er et amerikansk fænomen, hvor hovedpersonen er den gravide. Hendes veninder sørger for at der er lavet mad og køber fine ting ind til babyen. Jeg ved ikke hvor mange i Danmark der holder babyshower for hinanden, men jeg syntes det er en skøn tradition, og jeg skal helt sikkert også holde et for mine veninder der bliver gravide. Det eneste jeg skulle var at give en liste over dem jeg gerne ville have med, og hvad jeg ønskede mig til vores lille søn, så klarede hun resten. I morgen kommer der billeder fra den hyggelige dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings ting under graviditeten