Modeugen vinter 2012

Nye prioriteter

Når man ikke længere har mulighed for at stå på den røde løber eller tage i byen hver weekend, må man jo finde på noget andet og lave i weekenderene. Jeg er ikke typen der sidder og spiller på nettet normalt, et godt brætspil ved man hvad er, men en af mine veninder fortalte om poker på nettet, så måske skal jeg prøve det i aften. Når sådan weekenden kommer kan jeg godt savne fredagen på Victor eller lørdagen på Zen, men jeg føler ikke jeg går glip af noget fordi jeg ikke står med et glas champagne i hånden. I løbet af livet får man jo hele tiden nye prioriteter, og min første prioritet nu er min lille baby. Jeg kan blive så harm når jeg hører om folk der ryger under deres graviditet, og det sætter da tingene lidt i perspektiv når man hører at to genstande i starten af graviditeten kan skade barnet. Jeg har bestilt en gravid trænings dvd nu, og skal bare passe på baby og mig selv. Så må den røde løber, kendte og champagne vente til tiden efter.

Medina og jeg på den røde løber. Those were the days…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeugen vinter 2012