Vinderen af lækre produkter

2 december, slank i julen

Så blev det den første weekend i december, det betyder julefrokoster og en masse sjove stunder. Men det kan også betyde rigtig mange kalorier. Til en julefrokost kan man risikere at fordoble sit kalorie indtag, og hvis man har mange julefrokoster, kan man altså blive en lille tygsak inden julen er forbi.

Det er derfor vigtigt at man i starten af december beslutter sig for om man vil tage på over julen, og så starte kuren i januar som alle andre, eller om man vil have det godt med sig selv, og føle at man kan være i en lækker kjole til nytår også. Hvis man vælger det sidste, syntes jeg man skal holde igen med konfekt, brunede kartofler og risalamande, og i stedet gå efter kødet, æg, fisken, mandarinerne og lidt tørred frugt. Der skal også trænes i december, alle kan finde en time et par gange om ugen, og så kan det være man står endnu skarpere til nytår end før jul.

Jeg vil gå op og træne nu, så jeg kan tage til julefrokost med god samvittighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af lækre produkter