Hvordan klarer man en travl dag?

Glæde sig over de små ting

Foto:Marco Ponti 

Jeg tror det er vigtigt at bruge et par minutter hver dag på at glæde sig over noget. Jeg mener det giver livskvalitet og glæde i hverdagen. Når man møder sure mennesker forstår man hvor vigtigt det er ikke selv at blive sådan. Hvis man hver dag kan glæde sig over en lille ting og glæde sig på andres vegne, kan man ikke undgå at blive et positivt menneske. I morges da jeg havde løbet mine 4 km, gik jeg ned i min have og hentede 2 dejlige æbler, og jeg kan glæder mig over hvor dejligt der er og hvor heldig jeg føler mig. I min frokost pause vil jeg hygge mig med en god kop te, en ny bog og mine æbler. Håber læsere her på bloggen vil tænke på at gøre noget godt for sig selv og andre i dag. Rigtig god dag:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan klarer man en travl dag?