Marked ved Torvalsens museum

Blog award til Frk. Vilstrup

Jeg har vundet en Blog-award Hurraaaaa

Jeg har fået en blog-award fra Sarangi Paula
– Tusind tak for din award, jeg blev rigtig glad da jeg læste det! Altid dejligt med anerkendelse.

REGLER:
– Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af.
– Man skal svare på fem spørgsmål.
– Man skal sende awarden videre til fem andre bloggere, der har mindre end 100 faste læsere.

HVORFOR BEGYNDTE DU AT BLOGGE?
Jeg blev opfordret af flere af mine veninder til at starte en blog, de syntes jeg lavede så mange spændende ting, og mente der var mange der gerne vil følge med i min verden. Jeg har selv været inspireret af andre bloggere til at træne, lave mad og spise sundt, og jeg håber jeg kan gøre det samme for andre.
HVILKE BLOGS FØLGER DU?
Jeg følger mest svenske og norske må jeg indrømme. Jeg er glad for Ulrikke Lund, Kenza, Living doll og Kissies er bare så langt ude, at jeg ikke kan lade være med at følge lidt med. Danske følger jeg sarahlouise.dk og delancefashion.com.
FAVORIT FARVER:
Jeg er så piget som man kan blive, så pastel farver er et hit, og især creme og sart lyserød.
FAVORIT FILM:
Jeg elsker at se film. Der er ikke noget bedre end en chick flick om søndagen, men er nu mest til film man kan tænke lidt over efter den er slut. Schindlers list er en gammel film som jeg syntes er så smuk, jeg kan græde over den hver gang jeg ser den. Et godt gys, elsker jeg virkelig også.
HVILKE LANDE VIL DU GERNE BESØGE?
Jeg rejser allerede meget, men Bali, Maldiverne, Caribien og Seychellerne vil jeg meget meget gerne besøge.
JEG SENDER BLOG-AWARDEN VIDERE TIL:
                                       

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marked ved Torvalsens museum