Overskud og livskvalitet

kanelsneglene

Jeg har til stor glæde for mange, bagt kanelsnegle i mange år. Jeg har set rigtig mange opskrifter, men har endnu ikke fundet en der rammer helt rigtigt. Derfor har jeg lavet min egen der er en blanding af opskrifterne. Jeg kommer kardemomme ,i som min hemmelige ingrediens og bruger ikke æg. Held og lykke med bagningen.

Opskrift på Frk. Vilstrups Kanelsnegle
70 g smør
250g hvedemel
1 dl mælk
15 g gær
20 g sukker
1 spsk vanillesukker
 kardemomme
Fyld:
100g smeltet smør
70 g sukker
20 g brun farin
2 spsk kanel
Fremgangsmåde:
Mælken lunes, sukker og gær kommes i. Bland dejen sammen med resten af ingredienserne. Ælt dejen til den er blød, og lad den hvile i 10 min, mens fyldet røres sammen. Dejen rulles ud, den skal være så tynd som muligt, og være længst på langs, ca 25×45 cm. Derefter kommes fyldet på, og fordeles over hele dejen. Rul dejen sammen til en pølse. Skær sneglene ud i 2 cm brede skiver. Beges på 225 grader i 20 min
Når de er kølet af, skal de i en boks og medbringes til gode venner, familie eller kollegaer.

2 kommentarer

 • Heidi

  Hej Mette, det er en fantastisk opskrift på kanelsnegle.
  Har bagt snegle flere gange i vinters og hen over foråret 🙂 Tak
  for en dejlig blog. God sommer til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ej hvor er det dejligt:):) 1000 tak fordi du skriver. Rigtig god sommer (med snegle;))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overskud og livskvalitet