Sarahs fødselsdag

More best of Østerbro

Så blev det mandag, og det betyder jeg vil skrive om nogle af mine yndlings steder på Østerbro.

Bedste Takeaway frokost: Letz Sushi, Ndr. Frihavnsgade 15

Køkkenet er et fusions køkken, som blander alverdens smagsoplevelser og derfor også serverer sushi til dem der ikke bryder sig om rå fisk. Jeg elsker nu at bestille deres frokost sushi. Jeg bestiller altid deres Makibox. man får 10 store stykker man selv vælger og til kun 65 kr. Det er virkelig billigt, sundt og lækkert.

Byens bedste løberute. Fælledparken

Jeg syntes alle skal prøve at løbe denne lille tur på ca 3 km, man kan jo bare løbe den to gange, eller tage nogle af de små ruter rundt, hvis man vil løbe lidt længere. Mange på Østerbro og i København løber rundt om søerne, og glemmer helt vi har denne skønne lille park.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sarahs fødselsdag