Årets jule/nytårs dessert

Det er slut- og så alligevel ikke….


Jeg havde egentlig lagt bloggen lidt på hylden, men af flere spændende grunde, har jeg valgt at genoptage skriveriet og selvfølgelig skal hele forløbet foreviges her. Jeg savner også at man kan skrive lidt mere end på en story, der forsvinder efter kort tid. Som de fleste ved er SAS et helt slut kapitel, det har været en rutchebane tur, hvor jeg flere gange har troet og håbet jeg kunne komme tilbage, men det sidste punktum er sat i mit flyvende eventyr. Da jeg fløj, fik jeg tilladelse af SAS til at blogge, hvis jeg altid omtalte mit job på en pæn og ordentlig måde. Så historier om at det til tider var hårdt, at jeg ikke fik sovet nok, at jeg ikke kunne planlægge mit liv, som jeg ville og hvor hårdt det var for familien, har jeg ikke delt så meget af. Det er heller ikke det jeg har mest behov for at dele, men i virkeligheden har jeg bare lyst til at komme med en uredigeret udgave af tiden som desse. Så her kommer det….. jeg har besluttet at arbejde videre på alle mine røverhistorier fra mine næsten 20 år i luften. Om det bliver en bog, en podcast eller et tv-program, må tiden vise. Men I slipper ikke helt for mig.

Reklame Til at skrive alle mine sjove, vilde, ærlige og uredigerede historier ned har jeg anskaffet mig en ny og lækker computer, jeg må indrømme at jeg ikke har åbnet en pc i flere år, og jeg er da også en hat til at arbejde på Kaspers. Derfor krævede det at det var en pc, der er fuldt med tiden og fungere som en iPad. Jeg har valgt en YOGA 9i fra Lenovo, da den både er lille, lækker og har touchscreen. computeren fås med intel-processoren. Maskinen er lynhurtig takket være den nyeste 12. generations Intel Core-processor. Den kan være i min lille håndtaske og så er den bare pæn.

Jeg har startet med at lave en tidslinie med alle mine historier. Jeg skal tage kontakt med de forskellige forlag nu, og ligger i forhandlinger med et program i tre dele om livet som stewardesse. Det skal nok blive spændende og dem af jer, der har lyst, bliver selvfølgelig opdateret lige her.

Det er så dejligt at være igang igen, og jeg er spændt på denne del af mit liv. Tak fordi I endnu engang vil følge med i mit liv og hverdag.

4 kommentarer

 • Charlotte Buskbjerg Hansen

  Du er det sødeste menneske jeg har mødt i 2022, min Kreta veninde❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Buskbjerg hansen

   Søde Mette❤️jeg blev så glad da jeg så din besked , lige nu❤️helt i lige måde

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej søde Charlotte
   Hvor er du bare det sødeste. Tusind tak og i lige måde❤️🤗

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Buskbjerg Hansen

  Du er det sødeste menneske jeg har mødt i 2022, min Kreta veninde❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets jule/nytårs dessert